Penafian

TapakBumi.com (selepas ini dirujuk sebagai TB) ialah laman web maklumat berkaitan cuti dan percutian.

Kandungan di TB disediakan “seadanya” untuk tujuan maklumat am sahaja. Ia tidak membentuk nasihat dan tidak juga mana-mana bahagian kandungan merupakan tawaran terbuka yang mampu membentuk asas kontrak.

TB berusaha untuk memastikan maklumat di laman web ini adalah tepat dan terkini, namun, TB tidak menjamin atau menjamin bahawa apa-apa yang ditulis di sini adalah 100% tepat, tepat pada masanya, atau berkaitan dengan penyelesaian sebarang masalah yang mungkin dihadapi oleh pelawat.

Setakat yang dibenarkan oleh undang-undang, TB menafikan mana-mana dan semua waranti, tersurat atau tersirat, termasuk yang mempunyai kualiti boleh niaga atau kesesuaian untuk tujuan tertentu, berkenaan dengan penerbitan kandungan ini.

TB mungkin ada kalanya termasuk kenyataan, pendapat atau pandangan pihak ketiga. Walaupun TB kadang-kadang membuat rujukan kepada pembekal, produk atau perkhidmatan tertentu dengan namanya, ia tidak membentuk pengesahan oleh TB.

TB menafikan sebarang dan semua liabiliti atau tanggungjawab untuk sebarang kesilapan, ketidaktepatan, peninggalan, kandungan mengelirukan atau memfitnah.

Sebagai pelawat kepada, atau pengguna berdaftar TB, anda tidak seharusnya bergantung pada mana-mana kandungan ini tanpa terlebih dahulu mendapatkan nasihat daripada pakar yang berkelayakan profesional.

Nama produk, logo, jenama dan tanda dagangan lain yang dirujuk dalam tapak web TB adalah hak milik pemegang tanda dagangan masing-masing.

Pemegang tanda dagangan ini tidak bergabung atau dikaitkan dengan TB atau tapak web kami dan mereka tidak menaja atau menyokong bahan kami.

TB secara khusus mengecualikan liabiliti untuk sebarang kehilangan atau kerosakan tidak kira bagaimana timbul daripada penggunaan laman web ini atau sebarang maklumat atau perkhidmatan yang disediakan melalui laman web ini.

TB berhak untuk mengemas kini, meminda atau menukar kandungan laman web ini tanpa notis.

error: Content is protected !!